Wilt u een offerte ontvangen voor het schilderen van uw woning of losse delen? Ik voorzie u graag van een offerte op maat.

  Bericht

  BLIJE KLANTEN

  RECENSIES

  Rob uit Heerhugowaard

  Rick heeft in het voorjaar mijn woning buitenom geschilderd. Een zorgvuldige werker en wat ideaal was hij nam zijn eigen steiger mee. Een nette werker en na afloop geen verfresten aangetroffen op vensterbanken en tegels wat in het verleden bij anderen wel eens anders is geweest. Rick heeft ons zonder hierbij opdringerig te zijn, geadviseerd in een kleurenkeuze en heeft uit eigen initiatief een afgebladderd paaltje geschilderd bij de voordeur, als extra service. Vriendelijke en gezellige schilder om in huis te hebben en tegen een hele schappelijke prijs.
  Rick bedankt !.

  Ellen uit Haarlem

  “Rick heeft mijn woonkamer weer helemaal strak gestucd. De steenstrips die er door de vorige bewoner op waren geplakt en waar ik al jaren tegenaan zat te hikken zijn eindelijk weggewerkt en de muur heeft, op zijn advies, een mooie warme bruine kleur gekregen die heel mooi past bij mijn meubels en vloer. Het ziet er fantastisch uit!

  Super blij mee!!!!!Daarbij werkt hij ook ontzettend netjes en kwam hij zelfs (kosteloos) terug om een beschadiging die ik zelf had veroorzaakt nog even bij te werken (rick, nogmaals bedankt!!!!!).”

  Van der Pol uit Heemstede

  Rick heeft in juni 2008 ons huis geschilderd en het zit er nog steeds goed op. Een rotte plek die hij heeft gerepareerd ziet er tegen alle verwachting in nog steeds goed uit. Werkt keurig, behalve dat je huis er beter uit ziet merk je niet eens dat hij er is, of is geweest. Zodra het weer nodig is benaderen we zeker weer Rick. Dit jaar had ik zelf geen zin om mijn plafond te sausen, Rick gebeld, en hij heeft het op zeer korte termijn tegen een schappelijke prijs voor me gedaan.

  Kortom zeker een aanrader!!