Schilderbedrijf Rick van der Vegt is landelijk werkzaam vanuit Heerhugowaard.
Met ervaring sinds 1999 is uw onroerend goed bij ons in veilige handen. Wij beschikken dan ook over een grote groep klanten.
Onze kracht ligt in het uitvoeren van onze werkzaamheden. Met passie, aandacht, vakkennis en uiterst respect voor uw huis en spullen.

A-merken verf

Wij schilderen uitsluitend met A-merken Sikkens en Sigma. Met het brede assortiment verven en lakken van hoge kwaliteit ziet uw schilderwerk er perfect uit en gaat het langer mee.

Houtrot reparaties

Tevens zijn wij specialist op het gebied van houtrot reparatie, met onze aanpak kunnen wij de aangetaste ondergrond repareren en nieuwe aantasting voorkomen. In de praktijk blijkt dit een goed alternatief voor vervanging.

Hierdoor bespaart u flink in de kosten en is uw woning nog steeds voorzien van diens mooie en originele materialen.

Zorgzaam

Schilderbedrijf Rick van der Vegt hecht zeer aan het besteden van voldoende zorg en tijd voor de gevraagde werkzaamheden, alsmede het gebruik van duurzame materialen.

Aandacht voor uw bezit vinden wij vanzelfsprekend. Netjes werken met respect voor uw vloeren, tuin en andere eigendommen, is voor ons een must. Alleen aan het strakke schilderwerk zult u kunnen zien dat wij bij u gewerkt hebben.

Een vrijblijvende offerte?

Wilt u een offerte ontvangen voor het schilderen van uw woning of losse delen?
Ik voorzie u graag van een vrijblijvende offerte op maat.