Als ondernemer ben ik trots op mijn werk. Klantvriendelijkheid is voor mij uiterst belangrijk. Wanneer klanten hun ervaring(en) met anderen delen, is dit voor u een goede manier om te ervaren hoe ik werk.

Rick van der Vegt

Rick heeft in het voorjaar mijn woning buitenom geschilderd. Een zorgvuldige werker en wat ideaal was hij nam zijn eigen steiger mee. Een nette werker en na afloop geen verfresten aangetroffen op vensterbanken en tegels wat in het verleden bij anderen wel eens anders is geweest. Rick heeft ons zonder hierbij opdringerig te zijn, geadviseerd in een kleurenkeuze en heeft uit eigen initiatief een afgebladderd paaltje geschilderd bij de voordeur, als extra service. Vriendelijke en gezellige schilder om in huis te hebben en tegen een hele schappelijke prijs.
Rick bedankt !.

Bron: Marktplaats.nl

Rob uit Heerhugowaard

“Een jaar of twee geleden heeft hij ons hele huis geschilderd. Grote klasse! Het schilderwerk zag er weer top uit, en daarnaast had hij alles weer netjes opgeruimd.
Dit jaar hebben we hem weer gebeld, om eens te komen kijken naar een kozijn – met veel rotte plekken – in onze garage, en gevraagd of dit nog kon worden opgeknapt of dat er een nieuw kozijn in zou moeten. Dit kon volgens hem worden opgeknapt, en dat heeft hij ook zeer knap gedaan. Hij heeft een aantal stukken uitgezaagd en vervangen, waarna het kozijn er weer als nieuw uit ziet (en dus weer keihard). Zeker een aanrader. Super bedankt!!”

Bron: Marktplaats.nl

Joyce uit Haarlem

Rick heeft in juni 2008 ons huis geschilderd en het zit er nog steeds goed op. Een rotte plek die hij heeft gerepareerd ziet er tegen alle verwachting in nog steeds goed uit. Werkt keurig, behalve dat je huis er beter uit ziet merk je niet eens dat hij er is, of is geweest. Zodra het weer nodig is benaderen we zeker weer Rick. Dit jaar had ik zelf geen zin om mijn plafond te sausen, Rick gebeld, en hij heeft het op zeer korte termijn tegen een schappelijke prijs voor me gedaan.

Kortom zeker een aanrader!!

Bron: Marktplaats.nl

Van der Pol, uit Heemstede

“Rick heeft mijn woonkamer weer helemaal strak gestucd. De steenstrips die er door de vorige bewoner op waren geplakt en waar ik al jaren tegenaan zat te hikken zijn eindelijk weggewerkt en de muur heeft, op zijn advies, een mooie warme bruine kleur gekregen die heel mooi past bij mijn meubels en vloer. Het ziet er fantastisch uit!

Super blij mee!!!!!Daarbij werkt hij ook ontzettend netjes en kwam hij zelfs (kosteloos) terug om een beschadiging die ik zelf had veroorzaakt nog even bij te werken (rick, nogmaals bedankt!!!!!).”

Bron: Marktplaats.nl

Ellen uit Haarlem

Een vrijblijvende offerte?

Wilt u een offerte ontvangen voor het schilderen van uw woning of losse delen?
Ik voorzie u graag van een vrijblijvende offerte op maat.