De waarde van uw woning wordt mede bepaald door een goed onderhoud. Aandacht voor en kennis van uw woning is daarbij dus zeer belangrijk.
Onze dienstverlening bestaat uit een breed scala van werkzaamheden om uw schilderwerk in perfecte staat af te leveren, variërend van het op conditie brengen van het houtwerk tot het aanbrengen en onderhouden van uw schilderwerk.

Professioneel schilderwerk

Voor zowel binnen- als buitenwerk leveren wij de beste kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Wij maken uitsluitend gebruik van A-merken zoals Sikkens en Sigma.

Kaalhalen, schuren, plamuren maar ook het vervangen van glaslatjes behoren tot onze werkzaamheden. Zeer divers dus.
Of het nu gaat om het schilderen van een kozijn, het schilderen van losse delen, het witten van en plafond, u kunt voor alles bij ons terecht.

Terugkerend onderhoud

Woningonderhoud is een terugkerende zaak. Schilderwerk moet gecontroleerd en onderhouden worden.

  • Regelmatig controleren

  • Wind, regen, hagel en zon

  • Veilig & mooi

  • Minstens elke 6 jaar

  • Vakmanschap & passie

Gemiddeld zal er iedere 6 jaar een schilderbeurt nodig zijn. Te lang uitstellen van uw schilderwerk kan schade en daaruit voortvloeiend dure reparaties met zich meebrengen.

Met de scherpe tarieven van Rick de Schilder is dit uitstellen niet meer nodig.

Renovatie werkzaamheden

In woningen met achterstallig onderhoud komen achterstallige verfwerkzaamheden vaak voor. In veel gevallen moeten eerst houten delen worden gerepareerd of volledig worden vervangen.

Als u schade heeft aan uw interieur door schimmel, lekkage, inbraak of rook is er eerst een speciale behandeling nodig voor wij de schade kunnen herstellen.

In verouderde interieurs of bij oude keukens is er “alleen” een nieuwe kleur nodig. Renovatie werkzaamheden dus door ons uitgevoerd in de ruimste zin van het woord.

Houtrot reparatie

Problemen met houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken en deuren ontstaan in de meeste gevallen door houtrot. Meestal is bij houtrot schade een dure vervanging van de kozijnen niet noodzakelijk. Met een professionele reparatie is een goed herstel mogelijk en altijd goedkoper dan totale vervanging.

Wij zijn gespecialiseerd in houtrot reparatie’s, wat in de praktijk een kwalitatief goed alternatief is voor vervanging. Na behandeling en een schilderbeurt na afloop kan het houtwerk weer jaren lang mee.

Mocht blijken dat de houtrot te ver gevorderd is en niet meer te herstellen dan wordt het, in overleg met u, compleet vernieuwd.

Onderhoud met derden

Wij werken nauw samen met een goed team van glaszetters, stucadoors en ervaren timmerlieden.

Werkzaamheden kunnen dus prima  gecombineerd kunnen worden zodat bijvoorbeeld tijdens het schilderen van uw kozijnen nieuwe of dubbele beglazing tegen een scherpe prijs te regelen valt. Ook het verrichten van extra timmerwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

Een vrijblijvende offerte?

Wilt u een offerte ontvangen voor het schilderen van uw woning of losse delen?
Ik voorzie u graag van een vrijblijvende offerte op maat.